Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Äntligen öppnar vi för allmänheten

29 mar Allmänt | Kommentarer inaktiverade för Äntligen öppnar vi för allmänheten

Vi är så glada att vi åter får öppna upp för allmänheten. Fredagen den 2 april (Långfredag) slår vi upp portarna och hälsar er varmt välkomna till Fenomenmagasinet. Det är fortfarande mycket viktigt att vi alla följer Folkhälsomyndighetens restriktioner och vi har givetvis gjort anpassningar i våra lokaler för att minska smittspridningen. Det betyder exempelvis att max 80 personer får vistas i våra lokaler samtidigt, att vissa stationer är stängda och att vi kontinuerligt spritar alla kontaktytor.

Vi hälsar alla våra besökare varmt välkomna!

/Personalen