Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Skolprogram

Skola – elever
Varje år tar vi emot flera hundra besök av skolklasser, allt från förskolegrupper ända upp till universitetsnivå samt olika typer av specialgrupper. Hos oss är alla lika välkomna!

Vid varje bokning tar vi reda på om det är något speciellt klassen vill med sitt besök – om det är något av våra program som känns extra intressant, oftast finns det något som passar. I annat fall kan vi oftast och i mån av tid skräddarsy ett program. De allra flesta program går också att åldersanpassa.

Besöket går oftast till så att klassen börjar med en interaktiv experimentföreställning på våning tre, i en lokal anpassad för att stimulera elevernas nyfikenhet. Experimentföreställningen, som tar ca 40 minuter-1h, kretsar kring det valda innehållet. Efter föreställningen finns det tid för att fritt besöka våra basutställningar och upptäcka och experimentera på egen hand.

Räkna med att hela besöket tar ca 2 timmar.

På våning tre finns det även möjlighet att äta medhavd matsäck. Det är bra om ni vid bokningen även bokar tid för matsäcken för att försäkra er om att få plats.

Öppet för grupper:

På vardagarna, under Linköpings kommuns terminstider, håller vi öppet mellan 8.30 – 16.30 för skolklasser och grupper. Dock måste ert besök bokas innan ni kommer.
För bokning och prisuppgift kontakta oss. Telefon: 013-145230 eller via mail.

Skola – lärare
Varje år utbildar och inspirerar Fenomenmagasinet hundratals lärare från skolans alla stadier. Dels finns det färdiga program, dels skräddarsydda utbildningar. Är Du intresserad och undrar vad vi kan göra för Dig och lärarna på Din skola? Välkommen att kontakta oss på telefon 013-145230.